Eloisa ikä

Eloisa ikä

tiistai 22. joulukuuta 2015

Eläköön! vuosi 2015!

Kuten osa on huomannutkin, julkaisimme eilen Facebookissa kansion, johon kokosimme menneen vuoden hetkiä hankkeemme varrelta. Monta muistoa ja tilannetta on jäänyt meidänkin mieliin, hetkiä, joihin kamera ei kerennyt mukaan. Olemme saaneet kokea yhdessä ryhmäläisten kanssa monia eri tunteita, iloa, onnea, surua ja haikeutta. Elämää. 

Olemme onnistuneet käynnistämään ryhmiä ympäri Laukaata ja tutustuneet siinä sivussa upeisiin ihmisiin niin ryhmissä kuin yhteistyökumppaneina. Olemme huomanneet mitä yhteen hiileen puhaltaminen ja välittäminen tarkoittavat ja saaneet kokea kuinka nopeasti ryhmä ihmisiä hitsautuu yhteen. Järjestämiimme tapahtumiin olemme saaneet myös heitä, keitä ryhmätoiminta ei kiehdo. 

Muistorikkaimpia tapahtumia itselleni oli Äijälän retkitiistai, jolloin kokoonnuimme Äijälän seurantalolle yhteisen soppakattilan ääreen. Kuulin monesta suusta sitä, kuinka mukava oli syödä yhdessä. Nauru ja puhe raikasi koko talossa ja osallistujat itse piti huolta, ettei kukaan istunut yksin. Myös aiempi retkemme, Kirkkoniemeen onnistui loistavasti. Sää suosi meitä täydellisesti ja tunnelma oli kaikin puolin lämmin ja eloisa.

Jokaisessa ryhmässä on hetkiä, jotka ovat jääneet mieleeni. Olemme tutustuneet syksyn aikana toisiimme ja luottamus on kasvanut puolin ja toisin. Ryhmätoiminta on ehdottomasti syy miksi tätä työtä teemme, saamme kuulla elämäntarinoita, opimme uutta ja lievitämme omalta osaltamme joidenkin yksinäisyyttä.

Ensi kevättä olemme suunnitelleet jo pitkälle ja voin sen verran paljastaa, että ryhmäläisten oma osaaminen korostuu entisestään kevään toiminnoissa ja tapahtumissa. Annamme paljon mahdollisuuksia kunkin ryhmän itse suunnitella toimintoja ja siten monipuolistaa tarjontaamme. Kaiken juuri ja pohja hankkeessamme on osallistujat, ryhmäläiset ja tapahtumissa kävijät, ja heidän tarpeisiinsa suunniteltu toiminta. Tämä perusajatus pysyy ja säilyy mielessämme aina.

Nöyrä kiitos kaikille osallistujillemme, yhteistyökumppaneille ja koko tiimille. Me teemme tätä hanketta yhdessä.

Valkoisesta joulusta on meidän varmaankin turha enää haaveilla, joten sytyttäkää kynttilöitä valaisemaan joulua ja nauttikaa rauhasta ja pyhien kauneudesta. Ensi vuonna jatketaan eloisaa eloamme!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti