Eloisa ikä

Eloisa ikä

perjantai 15. toukokuuta 2015

Perjantain aatoksia

Kuva: Googlen kuvahaku

Perinteisten porinoitten aika! Tällä viikolla otimme tosin jo ennakkoa blogissa kirjoittamalla muutaman rivin suomalaisuuden päivän kunniaksi, mutta nyt vedän yhteen kuluneen viikon antia.

Tällä viikolla pääsimme käymään Lievestuoreen työväentalolla kuuntelemassa ideoita ja ajatuksia eläkeläisryhmän kokoontumisessa. Kyselimme varsinkin toiveita tulevien keskusteluiltapäivien puhujista ja mahdollisista vieraista. Saimme jälleen roppakaupalla ehdotuksia ja uusia ajatuksia. Hienointa käynnissä kuitenkin oli kuunnella ryhmän toimivuutta ja talkoohenkeä, ryhmä yhdessä pitää huolta kokoontumispaikastaan ja toisistaan. Saimme myös kuulla ensi kuun alussa olevasta kesäjuhlasta, jonne mekin olemme tulossa sekä esiintymään että talkoolaiseksi.

Kyseessä on siis Laukaan eläkejärjestöjen perinteinen kesäjuhla Savion lavalla 3.6.2015 kello 11 alkaen. Juhlassa on erilaisia kilpailuja, makkaranpaistoa ja kahvittelua, ohjelmaa ja lopuksi tanssia! Varsinainen juhla alkaa kello 12 ja tilaisuuteen on ilmainen sisäänpääsy. Juhlan järjestää Laukaan vanhusneuvosto.

Me olemme juhlassa pitämässä pienen tietoiskun hankkeestamme sekä eloisan liikuntatuokion. Meidät tapaa juhlassa lisäksi järjestäjien apukäsinä ja jokapaikanhöylinä. Toivottavasti sää suosii ja mahdollisimman moni pääse paikalle nauttimaan juhlahumusta!

Tämän päivää olemme viettäneetkin ilmoittautumislomakkeiden kimpussa ja Lievestuoreen osalta pinkka onkin plärätty läpi ja osallistujat saatiin jaettua ryhmiin. Ensi viikon aikana saamme jaettua kaikki muutkin ja kunhan olemme saaneet varmistettua kokoontumispaikat, alamme ilmoittamaan osallistujille ryhmien kokoontumisista. 

Tänä keväänä ja kesänä käynnistämme Laukaassa ja Lievestuoreella virkistyskävelyt sekä pidämme muutamat starttikahvit eri puolilla Laukaata. Ilmoitamme näistä tekstiviestillä tai soittamalla, virkistyskävelyistä viemme ilmoituksia ilmoitustauluille.

Oikein ihanan lämpöistä viikonloppua kaikille, ensi viikolla olemme jälleen sorvin ääressa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti