Eloisa ikä

Eloisa ikä

tiistai 9. kesäkuuta 2015

Täällä ollaan!

Nyt onkin vierähtänyt luvattoman pitkä aika sitten viime postauksen. Viimeiseen kolmeen viikkoon mahtuu palavereja, tapaamisia, yhdet kesäjuhlat ja aloituskahvit, ja viimeisimpinä, muttei todellakaan vähäisempinä, tällä viikolla alkaneet virkistyskävelyt. 

Olimme viime viikolla Savion lavalla Laukaan alueen eläkeläisjärjestöjen perinteisessä kesäjuhlassa. Ilma ei ollut aivan niin suotuisa kuin kesäjuhlilta olisi saattanut odottaa, mutta onneksi tunnelma ja ihmisten mielet olivat senkin edestä lämmin ja kesäisä. Kerroimme tulevasta toiminnastamme siellä ja osallistuimme talkoolaisina juhliin. Juhla oli hyvin järjestetty ja väki viihtyi hyvin. Me valitettavasti jouduimme lähtemään jo ennen tansseja muihin töihin, mutta kuulemma tanssit oli vetäneet väkeä hyvin parketille. Kiitos vielä järjestäjille, että saimme tulla mukaan ja ensi vuonna uudestaan! 

Kuva Saviolta 3.6.15

Viime viikon perjantaina järjestimme myös Lievestuoreen alueen aloituskahvit syksyn ryhmiin ilmoittautuneille. Tilaisuudessa kerroimme syksyn kokoontumisista ja ryhmien vetäjä, toiminnanjohtajammme Vesa, esitteli ryhmäläisille itsensä. Lievestuoreen ryhmät kokoontuvat elokuusta alkaen perjantaisin ja aikatauluista ilmoittelemme tarkemmin ryhmäläisille. Yhdessäoloryhmän lisäksi perjantaisin kokoontuu myös ohjattu kuntosaliryhmä, jota ohjaa Tiina.

Kuten olemme joka puolella kertoneet, toimintaamme pääsee kyllä mukaan vielä syksylläkin. Huomioitavaa on kuitenkin, että jokaisen toimintaan haluavan on otettava ensin meihin yhteyttä, jotta voimme ohjaja uudet ihmiset oikeisiin ryhmiin. Olenkin kirjoittanut, että meillä on lähes 250 ilmoittautunutta ja siitä syystä on tärkeää, että pidämme tietomme ajantasalla. 

Tällä viikolla aloitimme virkistyskävelyt Vihtavuoressa, Lievestuoreella ja Laukaassa, loppuviikolla kokoonnumme vielä Leppävedellä. Eilen ja tänään ilma suosi meitä ja saimme nauttia Suomen kesästä aurinkoa ja niitä itikoita myöten. Vihtavuoressa ja Lievestuoreella meitä oli 11 aktiivista liikkujaa ja tänään Laukassa kuusi senioria virkistymässä. Liikuimme reilun tunnin ajan läheisillä lenkkeilymaastoilla, aluksi lämmittelimme yhdessä ja lopuksi venyttelimme ja nautimme mehut.

Kuva Laukaasta 9.6.15

Perjantaina pääsee Leppävesi kanssamme virkistymään, aloitamme kävelyn kello yhdeksän liikuntahallin pihalta. 

Loppuviikolla kirjottelen lisää kuulumisiamme ja meihin voitte aina olla yhteydessä jos joku asia on jäänyt mieltä askarruttamaan. Ajantasaisinta tietoa löydätte meistä Facebookista, johon lähes päivittäin lisäämme kirjoituksiamme ja kuvia. 

Mukavaa viikkoa kaikille, eloisasti eteenpäin! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti