Eloisa ikä

Eloisa ikä

torstai 18. kesäkuuta 2015

Hyvää keskikesän juhlaa!

Kuva: Googlen kuvahaku

Vaikkakin koleuden puolesta voisimme enemmän sitä pääsiäistä viettää..

Nyt olemme siis saaneet viimein lähetettyä kaikki viestit koskien ensi syksyä. Viestejä lähti yhteensä lähes tuhat ja toivokaamme nyt, että kaikille viestit on päässeet perille. 

Tältä kesältä virkistyskävelyt on nyt kävelty Leppävettä lukuun ottamatta. Virkistyskävelyt keräsivät hyvin väkeä joka paikassa ja vastaanotto oli hyvin lämmin. Pääsimme nauttimaan Suomen kesästä parhaimmillaan, yhdellä kertaa olimme itikoiden lounaalla ja toisaalla kesäsade kasteli meidät päästä varpaisiin. Näistä seikoista huolimatta uskon jokaisen virkistyneen kävelyillä ja, mikä parasta, kuulimme muutamien jo sopivan omia kävelytreffejään.

Elokuun toisella viikolla alkaa tosiaan varsinainen ryhmätoiminta täydellä teholla. Kokoontumispaikkoja on Lievestuoreella, Leppävedellä, Vihtavuoressa, Laukaassa, Vehniällä ja Äijälässä. Meille voi vielä kertoa, mikäli jossain kaivataan ryhmätoimintaa. 

Voimme hiukan jo huokaista tältä keväältä. Työpöytä alkaa pikku hiljaa näkymään kaaoksen alta, paperipinot ovat löytäneet oman paikkansa ja asiat alkavat olla jäsentyä myös omissa päissämme. Ensi viikolla teemme vielä pientä hienosäätöä ryhmiin sekä hahmottelemme jonkinlaista ohjelmarunkoa ensi vuodelle. 

Mutta nyt toivotamme täältä projektitoimistostamme kaikille oikein lämmintä ja hyvää juhannusta. Työskentelemme täällä lettujen tuoksussa, viereisessä huoneessa Laukaan kunnan päivätoiminnan tiloissa vietetään lettukestejä. Jospa niistä meillekin riittäisi...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti