Eloisa ikä

Eloisa ikä

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Ihanaa kesää!

Aloitetaan tärkeimmästä, eli kiitoksista. Emme olisi maaliskuussa aloittaessamme ikinä uskoneet, kuinka ihmiset lähtevät mukaan toimintaamme ja ottavat meidät niin mielettömän lämpimästi vastaan. Iso kiitos teille, juuri te teette meidän työstämme mielekästä ja innostavaa.

Viimeisillä viikoilla ennen lomaa olemme valmistelleet ensi syksyä ja voin ilokseni todeta, että kaikki näyttää paremmalta kuin hyvältä. Kaikki kokoontumispaikat on varattu ja sovittu, viestit ja muutamat kirjeet lähtivät jo viime viikolla ilmoittautuneille ja pieniä suunnitelmia toiminnastakin on pistetty paperille ja korvien taakse. 

Olemme myös tavanneet yhteistyökumppaneitamme palavereissa ja virkistyskävelyiden lomassa saaneet aikaan mielenkiintoisia keskusteluita ja uusia tuttavuuksiakin on kävelijoiden joukossa syntynyt. Starttikahvit Vehniällä ja Lievestuoreella menivät hyvin ja ryhmäläiset pääsivät jo suunnittelemaan tulevaa toimintaa. 

Viime viikon mielenkiintoisin tapaaminen oli uuden läänintaiteilijan Pauliina Lapion kanssa. Pauliina aloitti toukokuun alussa taiteen ja hyvinvoinnin läänintaiteilijana ja hänen työsarkaansa on juuri saada yhdistettyä sosiaali- ja terveysala kulttuurin- ja taiteenaloihin. Saimme Pauliinalta mahtavia ideoita tuoda kulttuuria ryhmätoimintaamme sekä myös koko Laukaan alueelle. Ryhmäläisemme tulevat varmasti hänestä kuulemaan ja hänen oppejaan ja ideoitaan jalostamme varmasti.

Elokuussa tulemme töihin heti 3.8. ja ryhmätoiminta alkaa 10.8. alkavalla viikolla. Virkistyskävelyt kokoontuvat keskiviikkosin Laukaassa ja perjantaisin Lievestuoreella, Leppävedellä ja Vihtavuoressa ryhmien kokoontumisaikana. Vihtavuoressa kahvipannu porisee heti maanantaina 10.8. aloituskahvin merkeissä ja saman viikon perjantaina tapaamme Leppävedellä. Aloituskahveilla jaamme osallistujat ryhmiin sekä alamme suunnittelemaan toimintaa syksyksi.

Oikein hyvää ja lämmintä kesää kaikille, toivottavasti aurinko paistaa ja lämmittää niin mieltä kuin jokaista päivää! Syksyllä tavataan! Tove Janssonin sanoihin päätämme tämän kevään ja kesän:

Pään painan ruohikolle
ja oion jalkojain.
En jaksa pohdiskella,
mä tahdon olla vain.
 Sen viisaammat voi tehdä,
mä päivän kultaan jään.
Mä tunnen kaikki tuoksut
ja luonnon loiston nään.

Voi leikitellä mielikseen,
voi ottaa jättää paikoilleen
tai olla niin kuin luonnostaan
ja maata vaan."
Tove Jansson

Kuva:Googlen kuvahaku



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti