Eloisa ikä

Eloisa ikä

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Perjantain porinaa

Jälleen melkoisen vauhdikas viikko takana. Pää on vieläkin sekaisin saamistamme yhteydenotoista, lukuisista keskusteluista ja ehdotuksista. Tämän päivää olemme koonneet yhteen infotilaisuuksien antia ja alkaneet karkeasti hahmottaa ryhmien sisältöjä ja kokoontumispaikkoja.

Viikkomme alkoi mahtavalla vierailulla, kun Kehitytään kimpassa-hankkeen Tuija ja Minna saapuivat luoksemme Lievestuoreelle. Parituntisen aikana saimme kuulla heidän hanketaipaleestaan ja lukuisia ideoita meidän hankkeeseemme. Huoneemme täytti naurusta ja puheensorinasta, oli hienoa tavata muita Eloisa ikä-ohjeman hankkeita jo ennen ensi viikon starttipäiviä. 

Keskiviikkona pidimme Lievestuoreen alueen infotilaisuuden kansalaisopistolla ja iloksemme saimmekin koko tuvan täyteen. Lievestuoreen apteekki piti mielenkiintoisen tietoiskun ja me kerroimme hankkeestamme ja tulevista ryhmätoiminnasta. Innostus oli suurta ja keräsimme paljon ilmoittautumislomakkeita ryhmätoimintaan. Facebookista voitte nähdä kuvia ja tunnelmia eloisasta infotilaisuudesta. 

Eilen torstaina lähdimme innoissamme kohti Laukaan kirkonkylää. Aloimme aamulla ounastelemaan väen olevan hyvin liikkeellä ja siitä syystä sivarimme lähti mukaamme ohjaamaan liikennettä Sarahoviin. Ensimmäiset osallistujat saapuivat jo yhden jälkeen ja puoli kahden jälkeen sali oli jo täynnä... Ihmisiä saapui niin suurella joukolla ympäri Laukaata, etteivät kaikki halukkaat yksinkertaisesti mahtuneet saliin. Sarahovin henkilökunta kantoi avuksemme tuoleja ja järjesteli istumapaikkoja ja sanonta sopu sijaa antaa todella konkretisoitui eilen. 

Saimme myös Sarahovista lukuisia ilmoittautumisia ryhmätoimintaan ja kutsuja osallistua eri tapahtumiin ympäri Laukaata. 

Tämän viikkoiset infotilaisuudet ovat osoittaneet meille, että hankettamme todellakin tarvitaan Laukaassa. Kiinnostuksen ja ilmoittautumisten määrä ihmetyttää meitä kerta kerran jälkeen ja olemme äärimmäisen innoissamme ja otettuja hankkeen saamasta huomiosta. Olemme ottaneet saamamme kritiikin itseemme ja osaamme suunnitella seuraavat yleisötilaisuudet paremmin. Kaikesta huolimatta, saimme eilen kannustavaa palautetta ja henki oli molemmissa infotilaisuudessa loistava. Kahvit ja pullat maistuivat ja sivukorvalla kuunnellessani iloinen puheensorina täytti molemmat salit. 

Hankkeemme on nyt karistanut viimeisetkin epäilyt ihmisten mukaan saamisesta harteiltaan ja on valmis nousemaan täyteen kukoistukseensa. Me teemme tätä yhdessä, me hankkeen työntekijät yhdessä teidän osallistujien kanssa. 

Antoisaa viikonloppua kaikille! 

Kurkota vain kuuta taivaalta.
Vaikka et sitä saisikaan,
voit silti saada tähtiä.
Les Brown

1 kommentti: