Eloisa ikä

Eloisa ikä

torstai 9. huhtikuuta 2015

Perjantain porinat

Kuva:RAY/Eloisa ikä-ohjelma

Jälleen yksi viikko takana, tosin kovin lyhyt sellainen. Meille sopii paremmin kuin hyvin kaksi tällaistä pyhillä lyhennettyä viikkoa ennen ensi viikon koitosta. Tulevaa viikkoa voidaan pitää hankkeemme eräänlaisena käännekohtana, sillä lähes koko tämän kuluneen puolentoista kuukauden ajan olemme tehneet töitä juuri ensi viikkoa varten.

Infotilaisuudet.

Sana herättää perhoset mahanpohjassa ja nostaa hymyt huulille, laittaa pienet vilunväreet ja tekee mieli vähän hypähdellä. Olemme ensimmäisestä päivästä lähtien suunnitelleet infoja, aloittaneet siitä kuinka saamme kutsut perille, miettineet sopivia vetonauloja, pohtineet sopivia paikkoja ja kartoittaneet kaikki tiedossa olevat tapahtumat lähitienoilla, jotta mahdollisimman moni pääsisi paikalle ja ettei päällekkäisiä tapahtumia olisi. Viimeisempänä olemme hioneet kahvitarjoilua ja tilaisuuksien sisällön järjestelyjä; olisiko kahvi ennen vai jälkeen, mites ne arpajaiset. Pääroolissa on tottakai hankkeemme ja ryhmätoiminnat, mutta olemme halunneet tehdä tilaisuuksista miellyttävän ja mukavan kokemuksen kaikille, mielestämme se on parasta mainosta toiminnastamme.

Luulen jokaisen 60-80-vuotiaan laukaalaisen saaneen kutsun tämän postauksen julkaisuun mennessä. Yhteydenottojen määrä on yllättänyt meidät täysin ja erityisesti se, kuinka innoissaan ihmiset ovat hankkeestamme olleet. Olemme molemmat viettäneet kahden viime päivän ajan puhelimessa kohta tunteja vastailessamme yhteydenottoihin. Jokainen soitto on meille arvokas ja pyrimme parhaamme mukaan jokaiseen vastaamaan.

Ensi viikolla tähän aikaan minulla on kädet täynnä töitä lajitellessani kymmeniä (satoja?) ilmoittautumislomakkeita ja kerätessäni yhteen infotilaisuuksien antia. Takki varmasti aivan tyhjänä, mutta mieli täynnä lukemattomia ideoita ja ajatuksia. Ehkäpä tähän juuri kiteytyy tämän työn mielekkyys ja mahtavuus, emme tosiaan tiedä mitä ensi viikko meille tarjoaa.

Aurinkoista viikonloppua!


Ei ole suurempaa onnea ihmiselle kuin että hän voi,

tohtii ja tahtoo toteuttaa niin perinpohjaisesti kuin
suinkin kaikkia oman olentonsa syvyyksissä piileviä
mahdollisuuksia.
Eino Leino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti