Eloisa ikä

Eloisa ikä

torstai 23. huhtikuuta 2015

Torstain turinoita Starttipäiviltä

Tällä viikolla poikkeuksellisesti kirjoittelemme jo näin torstaina keskellä Eloisan iän Starttipäiviä. Ympärillämme käy iloinen puheensorina ja koko kaksi päivää olemme saaneet nauttia eloisista kollegoista ja upeista hankkeista ympäri Suomea.

Eilen aamulla lähdimme matkaan ennen kukonlaulua ja köröttelimme bussilla Helsinkiin. Pääsimme heti tultuamme kahvipöydän ääreen ja aamu vietettiin tiukasti luentosalissa istuen. Saimme kuulla RAY:n ja VTKL:n roolista Eloisa ikä-ohjelmassa, Eloisan iän viestinnästä ja yleistä tietoa koko ohjelmasta. Aamupäivä oli tiukkaa asiaa mutta heti lounaan jälkeen pääsimme kertomaan omasta hankkeestamme ja tutustumaan muihin hankkeeseen "hanketorilla".

Hanketorilla jokaisella hankkeella oli oma "toripöytä", jossa oli esitteitä, mainoksia, hankkeen aikaansaannoksia tai muita rekvisiittaa. Jokainen hanke pääsi näin kertomaan kiinnostuneille omasta toiminnastaan ja hankkeet saivat itse valita kiinnostavimmat toripöydät.

Meille hanketori antoi paljon uusia ideoita itse toimintaan ja esimerkiksi ryhmien sisältöihin. Kaikki hankkeet jakoivat ideoitaan eteenpäin ja esimerkiksi meidän tekemämme kutsujen massapostitus kiinnosti monia muita hankkeita. Oli mahtavaa kuulla muiden hankkeiden vaiheita ja samalla mietimme mihin meidän hankkeemme tässä vuosien varrella tuleekaan päätymään. Päivän jälkeen puimme omaa hankettamme ja suunnittelimme tulevaa, kynät sauhuten kirjasimme ajatuksia muista hankkeista ja muiden toteuttamista ideoista.

Päivät ovat olleet informaatiota täynnä ja lähdemmekin täältä reput täynnä materiaaleja ja päät kukkurallaan innostusta ja uusia tuulia.

Täällä Helsingissä ollessamme emme ole päässeet vielä lukemaan paikallista Laukaa-Konnevesi-lehteämme. Tämän päivän lehdessä on hankkeemme ilmoitus ylimääräisestä infotilaisuudesta, jonka järjestämme 

toukokuun 5. päivä hotelli Vuolakkeessa Laukaan kirkonkylällä kello 12.

Järjestämme tämän tilaisuuden nimen omaan heille, ketkä eivät mahtuneen Sarahoviin viime viikolla sekä heille ketkä eivät muuten päässeet aiempiin tilaisuuksiin paikalle. 

Viime viikko osoitti meille tilaisuutemme olevan sen verran suosittuja, että tällä kertaa tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumisia otetaan vastaan ensi viikon aikana 27.4.-30.4.2015 numerossa 050 464 0252, Tiina vastailee puhelimeen.

Ensi viikko vielä kokoamme ilmoittautumisia ja suunnittelemme ryhmien kokoontumsia, mutta vasta viimeisen infon jälkeen pääsemme lyömään ryhmätoimintakalenterimme lukkoon. Ryhmiä tulee olemaan iloksemme paljon ja sisällöltään monipuolisia. Ryhmät muuttuvat ja elävät hankkeen kuluessa, saamme nähdä miten ne muuttavatkin vielä muotoaan. Tapahtumia ja retkiä suunnitellaan kovasti myös, pyrimme järjestämään syksystä lähtien kuukausitten jotain ryhmien ulkopuolistakin toimintaa. 

Iloista viikonloppua kaikille, palataan ensi viikolla asiaan entistä eloisimpina! 

Kuva:RAY/Eloisa ikä-ohjelma



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti