Eloisa ikä

Eloisa ikä

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Aivoviikko

Aivoviikko 2015

Tällä viikolla vietämme Aivoviikkoa. Viikon tarkoituksena on jakaa jokaiselle tietoa aivoterveydestä, muistista ja muistisairauksista. Aivan kuten me rehkimme lenkkipoluilla ja kuntosaleilla pitääksemme huolta fyysisestä kunnostamme, tulee meidän hoitaa myös aivojemme terveyttä. Muistiliiton tärkein viesti onkin, että pienilläkin valinnoilla on merkitystä ja jokainen pystyy huolehtimaan omasta muistiterveydestään.

Vuonna 2015 Aivoviikon teemana on: Kulttuuri ja taide kuuluu kaikille. Teema antaa vapauden toteuttaa omaa aivoterveyttään lukemattomilla eri tavoilla. Voit lähteä ystävän kanssa taidenäyttelyyn, elokuviin tai vaikkapa kirjastoon etsimään lapsuudesta tuttua kirjaa. Voit tuottaa omaa taidetta yhdessä läheisten kanssa tai ottaa kameran mukaan ja lähteä kuvaamaan upeaa keväistä luontoa. Tärkeintä niin tällä viikolla kuin muinakin viikkoina on, että käytät aivojasi ja muistiasi, teet asioita, joista nautit ja virkistyt!

Aktivoimalla aivojasi, harrastamalla ja osallistumalla, pidät parhaiten huolta aivojesi terveydestä. Haluamme osaltamme tässä projektissa haastaa ryhmäläisiä huolehtimaan fyysisen kunnon lisäksi myös aivojen ja mielen terveydestä. Toimintaa suunnitellaan yhdessä ryhmäläisten kanssa mahdollisimman kokonaisvaltaiseksi ja tavoitteelliseksi. Jokainen määrittelee tavoitteensa itse ja ryhmän tuen ja kannustuksen avulla suuntamme kohti hyvää fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia.

Kuva lainattu:www.shutterstock.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti