Eloisa ikä

Eloisa ikä

torstai 26. maaliskuuta 2015

Harppaus eteenpäin

Pieni askel ihmiskunnalle, mutta mieletön loikka meidän toiminnalle. Kutsut on laitettu eteenpäin postitettavaksi ja täten saapuvaksi 60-80-vuotiaille laukaalaiselle ensi viikon aikana. Hyvä me!

Jos joku ihmettelee kutsun ikärajausta, meistä riippumattomista syistä kirje tavoittaa tosiaan vain taloudet, jossa asuu 60-80-vuotiaita. Kuten olen monesti maininnut, toimintaan on tervetulleita KAIKKI yli 60-vuotiaat kotona asuvat laukaalaiset. Kiertelemme toreja ja tapahtumia tavoittaaksemme myös heitä yli 80-vuotiaita ja toivomme hartaasti heidän tulevan mukaan. Haastamme siis kaikki aktiivit ja toimijat välittämään tietoa toiminnastamme kaikille kohderyhmään kuuluville. Patarumpu soimaan!


Kuva:Papunet

Kuten muutamat Laukaassa asuvat ovat aamukahvipöydässä lukeneet, viime viikon Juttutupa sai palstatilaa Laukaa-Konnevesi-lehdessä. Jutussa kerrottiin meidän toiminnastamme, Laukaan kunnan vanhustenpalveluista sekä yleistä tunnelmaa Juttutuvasta. Pääkirjoittajan kolumnissa oli myös pohdittu kunnan tilannetta vanhusten näkökulmasta. Oli ilo huomata, kuinka hienosti toimittaja oli aiheeseen perehtynyt ja juttu oli kokonaisuudessaan hyvin positiivinen ja innnostava. 

Kuvakin oli kiva.. :)

Pikakuulumiset tältä erää, palaan huomenna asiaan viikottaisella yhteenvedolla. Aurinkoa jokaisen päivään, nautitaan vielä kun voidaan. 

Kuva:www.eluova.fi






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti