Eloisa ikä

Eloisa ikä

perjantai 27. maaliskuuta 2015

Perjantain porinat

Eilisen lehtijutun myötä tietoisuus hankkeestamme on levinnyt kulovalkean tavoin ja tuttujen hyväntahtoisten viestien lisäksi myös meistä ensimmäistä kertaa kuulleet lukijat ovat olleet yhteydessä. Olemme saaneet ehdotuksia, kiitoksia ja onnentoivotuksia koko kolmelle vuodelle. Hienoa on ollut huomata, että meidät on nyt noteerattu ja toivottavasti kiinnostus säilyy infotilaisuuksiin ja ryhmätoimintaan. Tietty se säilyy, olemmehan nyt Laukaassa!

Meillä on tunne, että hankkeeseemme uskotaan ja että meitä tarvitaan. Kaikki tapaamiset ja palaverit, joissa puhumme hankkeestamme suut vaahdossa, luovat meille uskoa ja tsemppiä. Se taas tuo meille työntekijöille suunnattomasti motivaatiota ja intoa tehdä töitä. Laukaa on hyvä paikka toteuttaa tämänkaltaista toimintaa, sillä ihmiset ovat vilpittömästi kiinnostuneita uudesta ja antavat tukensa sille.

Neljä viikkoa työtä Osallistuva ikäihminen - mielekäs arki -hankkeessa alkaa kohta olla täynnä. Meillä on ollut aika lentävä alku ja meno senkun kiihtyy ensi viikosta mennessämme kohti infotilaisuuksia. Suuri helpotus oli, kun saimme viimein kutsukirjeet infotilaisuuksiin eteenpäin. Niitä viilattiin, leikeltiin ja liimailtiin, jotta ne täyttivät kaikki kriteerit. Mutta nyt vain odotellaan!

Tällä viikolla saimme myös vihdoin kalustettua toimistoamme. Voin vilauttaa teille Marian valitsemat ihanuudet, Jyväkylän Ekocenteriltä ostammme "vierastuolit". Itsehän istun vielä kovalla ruokapöydäntuolilla, mutta nuo oli saatava! 

Hyvää ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille, ensi viikkoon! 

Tuhannenkin virstan matka alkaa yhdellä askeleella.
Kiinalainen sananlasku

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa bloggaamaan, kiva kuulla miten arki teillä sujuu. Kiitos maininnasta sivupalkissa :D Meillä bloggaa DigiKylli, oletteko jo käyneet katsomassa: http://digikylli.blogspot.fi/
    Terkuin,
    Minna ja Satu SenioriVerkosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistänne, hankkeemme verkkovastaava (allekirjoittanut) vielä vähän hakee tätä aluetta. :) Teidät taisin ensimmäisenä bongata kaikista Eloisan hankkeista, sillä halusin teidät sivupalkkiinkin nostaa. Loistavaa työtä teette, nähdään Starttipäivillä. :)
      Terkuin Tiina ja Maria

      Poista